Terasz felújitás stílusosan

Elöregedett, rücskös, cementhiányos vagy éppen porló felület a betonterasz / kocsibejáró, vagy járda?  Legyen szó bármilyen vizszintes betonfelületről, mi fel tudjuk újítani bontás nélkül, amennyiben szerkezetileg még ép úgy egyszerűbben, vagy ha már összerepedt de még menthető akkor úgy is !

betonfestékbetonjavításbetonglett

Egy felújítás folyamata több lépésből áll.

  1. Állapot és igényfelmérés
  2. Ajánlatkészítés
  3. kivitelezés – több verzióban
  • Szétrepedt, rosszul lehúzott új betonok, esetében a repedéseket összevarjuk, s így minimalizáljuk az alapfelület hibájából eredő későbbi repedéseket.
  • Ezt követően egy alapos csiszolás következik, majd az
  • Alapozó és kötőhíd felhengerlése
  • 1. verzió: Ezt követően egy réteg kopófelületet készítünk nagy felületi kopásállóságú glettanyaggal 1-8mm vastagságban. Ez a változat egy rusztikus, foltos felületet eredményez, amely önmagában is teljes értékű fagy és kopásálló, a jobb tisztithatóság érdekében egy felületi impregnálást kap végezetül
  • 2. verzió: Az alap kopófelületet átcsiszoljuk, majd portalanítást követően egy újabb simítóréteget húzunk rá, amely az előző réteg rusztikus jellegét csillapítja.
  • A száradást követően egy alap takaríthatóságot segítő védőimpregnálással látjuk el a felületet.

Opióként kérhető többféle impregnáló vagy bevonati rendszer igényeknek megfelelően.  A padlórencszer terhelhető és elkészíthető mind kül, mind beltéren, fagyálló és nagy teherbírású, az általános családi jellegű személygépkocsi közlekedést is elviseli.

A betonglett rendszer kivitelezési díjai: 5000 Ft – tól !

A megadott betonglett kivitelezési díjak irányadóak ! Pontos ajánlatot kiszállás követően tudunk adni.

Érdeklődés esetén hívja telefonszámunkat a 06204939021  számon

 

Leave a Reply

Mikrocement, betonglett, designbeton